Rikardclaesson

må 28/3 Orientering

Kategori:

Påsktouren i Borlänge del 4 Sörbo
Staffan fixade den fjärde och sista träningen under denna påsk, länge sedan jag var i Sörbo, Stora Tuna IK´s gamla klubbstuga som numera är såld till en riktig skrotnisse som skräpat ner och vanvårdat den fina gamla klubbstugan. Medeldistansen idag i nästan enbart barmark, bara några snöområden på myrarna. Orienterade bra mestadels med även denna dag blev de 2 bommar varav den ena berodde på nya hyggen/grönområden. Kände mig också ganska stark i benen och orkade springa på ett bättre sätt. Terrängen var också klart renare och finare under stora delar vilket också gör sitt till. Riktigt kul med mjuk barmak, en helt annan känsla än den vidrigt kalla snön som vi sprang i under Bäsnaetappen. Jag hade 41min på de ca 5km. 
Uppv till start 22min. Nedjogg till bilen 5min. 
Medeldistansbanan Duration: 00:41:19, HR Avg: 141, HR Max: 156, Calories:705 kcal, Training Load: 13
 

sö 27/3 Orientering

Kategori:

Påsktouren i Borlänge del 3 Bäsna
Markus hade fixat träning i Bäsna. Långt och tufft till start och började bli sliten efter två tuffa träningar i skogen. Tyvärr massor med snö på på hälften av banan. Vi körde det som OL intervaller med gemensam start på en gafflad bana respektive med ett litet startmellanrum. Jag gjorde två större misstag även idag, det är inte lätt när hyggen och grönområden alls stämmer. Tungt fysiskt men jobbade mig igenom träningen. Det var jag, Markus & Henning denna dag. 
Uppv 20min.
Banan med vila mellan intervaller och med nedjoggen 
Duration: 01:23:16, HR Avg: 131, HR Max: 153, Calories:1263 kcal, Training Load: 200
Karta

 Cykelutflykt till Lekplatsen på Lapp-Anders Väg.

lö 26/3 Orientering

Kategori:

Påsktouren Borlänge del 2 i Vallmora
Eva Jurenikovas träningsbana inför VM i Frankrike 2011, kontrollplock. Staffan startade först, sedan Markus, Mårts och jag. Jag kom inte alls in i det i örjan så det blir dryg minut bom på första (fast jag var i princip rätt) samt även bom på tvåan. Kom sedan igång med skaplig orientering. Helt annan terräng jämfört med igår. Gjorde flera störra bommar även denna dag men något bättre kartkänsla i vilket fall.
Upp och nedjogg 7+1min. 8min
Från orienteringbanan finns följande värden:
Duration:
 01:05:50, HR Avg: 136, HR Max: 153, Calories:1070 kcal, Training Load: 182
Karta
Påskaftonbild på Ivar & Hugo