Rikardclaesson

Idreveckan

Kategori: Allmänt

Läger/tävlingsresa i Idre med Erik Engstrand, Johan Israelsson och Joakim Berglund. Bodde i en stuga och lagade egen mat i princip hela veckan. Tyvärr lite förkyld men det blev destå mera fritidsaktiviteter istället för ensidig träning! Kanonvecka! Se Kart-Bosse.se för mer info!


söndag

förkyld fortfarande, hostar segt grönt slem och känner mig allmänt svag. Cyklade med Eriks MTB med Jocke upp till Nipfjället för att kolla på Fjäll-OL och ta lite kort. Fint väder, men ganska sugen på att springa själv. Tog bland annat kort på Erik som blev 3:a.


Eftermiddag på tennisbanan, första gången på väldigt länge. Riktigt kul, för många dubbelfel för att det skulle vara ok.

måndag
Joggade/gick/sprang 46min med Jocke som oxå r rosslig. Upp på Idrefjäll.

Eftermiddag 75min Tennis med Jocke, krossade idag, 6-1, 6-1, bra slag för att ha spelat så lite.

På kvällen fiske i en bäck, massor med små bäcköringar.


tisdag
Idre 3-dagars E1. Startade med inställningen att jag skulle lulla på och inte springa slut på mig. Men efter en lugn start med bra OL så fortsatte jag och kroppen svarade ok. Pressade inte så mycket förrän precis på slutet. Hostar fortfarande mycket och lite kluven på hur jag skall göra. Luftrören snarare bättre efter loppet, känns som dom öppnat upp sig lite.

1. Håkan Eriksson (efteranmäld och sist startande hur gick det till?) 71.02
2. Lars Åkerman 72.21
3. Johan Lindahl Täby OK 72.44
5. Erik E 76.11
7. Johan Israelsson 79.23
9. RC 80.43

Karta med inritning
Karta med inritning del 2
Sträcktider

onsdag
Idre E2, Medel, Ok lopp med större bom endast på 3:an som jag kom för långt ner till trligen såg jag inte kurvan som är i ringkanten så vek höger just innan kontrollen. Annars lugn OL med stog ut från kontrollerna för att få bra rikting. Tydligen var detta helt ok då jag blev 2:a. Farten skruvades upp på de sista lättare kontrollerna och kroppen svarade med att få pulsen upp till 177! Fortfarande hostig med gult slem... Sprang dit 35min och hem 23min.
1. Erik E 29.32
2. Rikard C 31.44
3. Håkan E 32.02
4. Erik Sissel 33.02

Karta

Sträcktider

Eftermiddag: Jogg 24min och allmän syrka 6min på gräset.

torsdag
Idre E3, lång, sista etappen, ut med Granath men appade bort honom då jag bommade 7:an och han var sedan 5:a till målet och jag blev 6:a. Stenström ikapp vid 7:an men han bommade bort sig till 9:an sedan så jag höll åtminstone honom borta. Men bommen på 5min på 7:an var inte bra... Svajade bort till 4:an då jag tittade för mycket på Granath och 2min förloras på denna sträckan. Till 10:an ser jag Stenström så trots att jag vet var jag är så surrar jag bort 1,5min, borde inte kolla på andra alltså... Stenis hade ju inte ens tagit 9:an.
Karta del 1
Karta del 2

Totalt:
1. Håkan E
2. Johan Lindahl
3. Erik Engstrand
4. Lars Åkerman snabbast på etappen 75min.
5. Johan Granath
6. RC 83min på etappen
7. Tomas Stenström
8. Peter Arnesson
9. Johan israelsson


Sträcktider

Eftermiddag; pensionärspromenad på Nipfjället med Erik Jocke och Johan.


fredag
Morgon: Stavgång upp på Idre fjäll 4ggr med Israelsson, aldrog kört detta förut men det var en nyttig upplevelse. 650m stigning och intervallerna var 13min, 8min, 4,5min och 4,5min så totalt 30min uppför. Mestadels i zon 3 uppför och zon 1 nerför. 1.21h.
Eftermiddag: OL Burusjön 41min/6km. med Erik och Jocke. HR 129.

lördag
Morgon: OL Idrefjäll med Erik och Jocke, 61min totalt varav 41min OL. HR 126. 2 riktiga backar där pulse steg högt. Fortfarande rejält hostig.
Hemresa

kväll: Arbetspass Peace & Love

ons 18 juni - lör 21 juni

Kategori: Allmänt

ons - förkyld, hostig och tung i huvudet.

tor - samma

fre - midsommar, försökte med sprit få bort hostan, hjälpte föga. Men kul hos Affe! Tog en väntad seger i 7-kampen.

lör - resa till Idre med Erik E och Joakim Berglund. Inte fräsch idag heller...

ti 17 juni

Kategori: Allmänt

Fm: Löp runt Älven, knappa 36min/8km.

Kv: OL-intervaller 6st. Fick torsk mot Israelsson med 5-1. Riktigt trögt i början men kom igång bra på slutet. 75min.12km.

Bra träningsdag, första dagen med 2 pass på 3månader.