Rikardclaesson

sö 30 mars

Kategori:

Fm: OL pass Kyna, fin träning som arrangerades igår. Min högra fot funkar inte alls i skogen, den bara viker sig och har inte stabilitet att hantera ojämnt underlag. Stukningen förra veckan var inte läglig, idag hade jag tejpat ganska ordentligt men det hjälpte inte. Stapplade första rundan men dassig orientering. Sedan något bättre både orienteringsmässigt och löpmässigt. Benen känns ganska lättra & bra nu om jag springer på ett slätt underlag. Hoppas jag får ordning på foten. Träningstid ca 1.03h och puls ca 128. (klockan ständes av så har uppskattat tid)
 
Far & son före träning. Hugo tog för övrigt 9st vuxenkontroller och tog sig fram ca 2,4km i skogen. "Mitt längsta orienteringpass i livet som han själv uttryckte det".
 

lö 29 mars

Kategori:

Fm: Långpass löpning själv, Stigrundan Hyttbro-Halla-Tron-Snickarbodarna-Länsan-Bjusan-Hyttbro 1.45h. Idag gick inte benen av sig själv så jag fick kämpa på för att komma framåt. Ett par minuter snabbare tid än vid tidigare löpningar trots några ställen med snö. Underbart väder och bara supertröja var perfekt. Lyssnade på radio och passet gick snabbt och kostade inte så mycket energi! Puls 125. Ca 20km.

fre 28 mars

Kategori:

Kv: OL hemifrån på Trollebokartan ca 5km bana i tung terräng. 58min. Puls ca 130. Kändes över förväntan för att ha varit dagen efter 10km löptävling.