Rikardclaesson

Sön 3+3 medel

Kategori:

Fm: 5,1km/40min. Tappade massor till 2:an. Först bom sedan läste jag fel kod samt att gropen var fylld med vatten så förstärktes intrycket av att något inte stod rätt till. Vände tillbaka och fick inte ihop det. Sedan uppgiven. Gjorde en bra långsträcka där jag var snabbare än Thierry. I övrigt inget att hänga i julgranen. 
Uppv 15min.
 
Lunch utanför stugan:
 
 
Em:
Härlig utflykt på fjället!

Em: Rullskidor klassiskt 1.05h. Hr 119. Sol och grymt härligt.
 
Total träning denna vecka 8.51h. Förkylningen kändes av hela veckan. Men bättre och bättre och mindre och mindre hosta. 

Lör 27/6 3+3 lång

Kategori:

13,8km/88min. Plac 4. 18min efter TG (!). Dålig start med bom på 2:a & 3:e. Sedan bra länge och bra genomförda långsträckor. Sullade på 2 kontroller i slutet - pga trötthet. Benen ok idag men enormt hög puls. Dålig återhämtning. Upp och nedj 28min. 
 


Hugo strax före start på sin Inskolningsbana som startade bara 100m från stugan.
 

Fre 26/6 OL-distans

Kategori:

Fm: OL distans Sälen, 1:32h. Kände mig rosslig och lite svag men trots allt ok att träna. HR 128/152.
Inget toppenväder under fredagen i Sälen.
 
Hugo sprang Inskolning på 3+3 och jag fick tillfälle att använda mitt nya objektiv. Canon Ef 35 is usm med maximal bländaröppning på 2. Snabbt, skarpt ända ut i hörnen även på stor bländare och förhållandevis litet och smidigt utan för den skull att kännas plastigt.

Orsaken till att han grät var tydligen att han fick håll i slutet, middag tätt före var säkert orsaken. Emma märkte inte av detta utan han kämpade på utan att klaga...