Rikardclaesson

påskdagen sö 31/3

Kategori:

Fm: Löpning lugnt tempo 4ggr upp och ner vid barmarksbacken. 1:01h. HR 121. Både sovtrött och träningstrött idag. Eftersom jag har haft känningar för ett begynnande löparknä så sprang jag inget långpass idag.
 
Sov en halvtimma efter lunch igen. Åkte sedan till Runn för skridskoutflykt och fika. Isen lite sämre men fin utflykjt oavsett.
 
Sen eftermiddag så tvättade jag bilen. Behövligt.
 
Total träning denna vecka 8:44h. 1 pass med maximal insats i tisdags och 2st zon 3 pass med snabbdistans i måndags och långa intervaller i fredags. Lite oroväckande med vänstra knät. Måste strecha och kanske skippa distanspass kommande veckan.

Påskafton

Kategori:

Fm/lunchtid - Skidor i Gyllbergen själv, träffade på Sven en kortis samt åkte lite med okänd faluman ett tag i början mot Prästbodarna. Lätt före. 1:45h. HR 110/140
 
Bilder Sven Lundbäck
 
Grillade korv vid första vindskyddet 1,5km från parkeringen. Återigen soligt och underbart väder.

långfredag 29/3

Kategori:

Hugo tog sovmorgon till 6:03.
 
Fm: Långa intervaller 5*10min med 2min vila på mestadels asfalt, några minuter på åkrarna på packad snö. Trög på första men sedan gick det rätt bra. Särskilt på andra intervallen hade jag bra tryck i benen. 29min i zon 3 (det var det som var tanken). HR 140/158 under intervall och vila i 60min. Uppv 15 och nedj 7min. Totalt 82min.
 
Sov en halvtimma efter lunch. Sedan utfykt med skidor med Emma & Hugo på åkrarna kring Lindan. Enkel men kul utflykt!