Rikardclaesson

to 28/4

Kategori: Allmänt

Natt träning hemifrån med Pavlo. Startade före honom. Pavlo ikapp vid 4:an. 5,1km 51min. 24 kontroller. Många kontroller i grönområden. Inga stora missar men 3st på nära minuten. Uppvärmning och nedjogg 21. Totalt 72min. HR 133/149. Lugnt tempo men ändå ganska jobbigt och mycket av träningen i zon 2. Bra att få lite nattvana. Utrustningen fungerar. Kom i säng snabbt efter avslutat pass. En folköl och några crepes gjorde susen innan läggdags.

on 27/4

Kategori: Allmänt

Intervaller på Bjusanvägen med Pavlo. 6*(3-1). Uppför på de första 2 sedan är det ganska platt. Nyttigt pass att för köra hårt på snabbare underlag, löpsteget är inte på topp efter den panikartade satsningen för att få igång benen i skogen efter en snörik vinter. Nu har jag fått ordning på styrkan och tekniken i skog så nu gäller det att få tillbaka löpsteget och max kapaciteten. Blev ifrånåkt av Pavlo på de två sista men jag är inte orolig för formen. Benen var helt enkelt inte återhämtade efter helgen ännu. HR 156/169

ti 26/4

Kategori: Allmänt

Klubbträning, kort svår teknik OL med korridor som Pavlo lagt i fin terräng men rejält kuperad bana. Sprang mycket lugnt med Staffan och det krävdes låg fart för att klara av den svåra träningen. Inte supertrött men troligen sitter tröttheten djupare så den kommer säkert senare i veckan. Denna vecka är lite lurig då man tappar en dag med återhämtning eftersom tävlingen på annandagen var i måndags. 55min.