Rikardclaesson

fortsatt hängig

Kategori: Allmänt

I måndags kände jag mig ganska fräsch så det blev ett lätt löppass innan lunch, benen kändes visserligen värdelösa men andningen kändes bra, 40min runt älven är ju också normalt. Tror inte jag hade hög puls heller, kanske 123 eller så.

I tisdags hade jag huvudvärk hela dan, kan kännas bra för att sedan bli helt kraftlös av ingenting. Vilar. Fick ta tider på testrundan, ta några kort och peppa de som sprang istället. Det är andra gången på 5 år som jag missar testrundan.

Idag åt jag ett par huvudvärkstabletter annars lika som igår. Bestämde mig för att åka skidor innan jag tagit mig hem från jobbet via cykel på de snöiga vägarna, men de planerna ändrades då jag blev helt kraftlös av att cykla hem. RÖV.

sö 27 jan

Kategori: Allmänt

Förkylningen började släppa taget lite i fredags så jag var ute på en 20min jogg runda men det kändes inte så lysnade. Efter 5min började jag bli riktigt tung i benen men joggade vidare för att få lite luft.

I Lördags provade jag på att driva ut det med lite Öl, det blev snarare bättre än sämre. Alla sätt är bra utan dom dåliga. Ingen träning idag alltså.

Idag åkte jag skidor i Gyllbergen i fint väder och helt ok spår, tog det lugnt men kändes bättre efter hand som jag hade snytit ur näsan femtioelva gånger. Åkte med Karro ett tag och Uffe ett tag. 1.21h/20km. HR 111

Ny blogg hittades, Charlotte Kalla: http://kallabloggen.blogspot.com/

Förkyld

Kategori: Allmänt

Under söndagskvällen började jag känna mig hängig och svag. En förkylning var på gång. Jag har haft liknande känslor ganska många gånger sista året men det har alltid gått tillbaka efter mindre än ett dygn. Men idag tisdag så känner jag mig allt vissnare och det är då första gången sedan 17 maj 2006 som jag är sjuk i mer än en dag i sträck. Sjuk är även det ett för starkt ord; svag, dassig och förkyld är en mer rätt beskrivning.