Rikardclaesson

to 28 feb

Kategori: Allmänt

Kv: OL distans med lampa, gick ganska bra, men rätt seg av alla skidåkning... 1.53h/14,5km. Ganska mycket barmark men det fanns snö med seg skare som brast vilket var drygt. Bra träning, ligger efter med skogslöpningen. HR 133/155.

ons 27 feb

Kategori: Allmänt

Fm: Löp runt Älven, kändes inte bra men bättre än de senaste dagarna i rumpan/sätet. 40min/8km.

Kv: Skidor med pannlampa i Gyllbergen. Idag var det en annan bil på parkeringen men jag såg ingen annan där, vad gör alla andra på kvällarna? ;-)

Fint före idag, +5grader hemma och jag lade på gult swixklister. Men det hade räckt med lite kallvalla utanpå det klisterlager jag redan hade. Det var alltså kallföre stora delar och ju högre upp desto torrare snö. Kom 7km längre idag jämf med igår på samma tid, 1.30h/20km. Det är alltså värt ett besök i Gyllbergen nu även om det inte är snö någon annanstans. Inte nyspårat idag heller men helt ok att åka!

ti 26 feb

Kategori: Allmänt

Fm: allmän styrka och lite cirkelträning, bland annat hopp i trappa inomhus. 28min.

Kv: Skidor Gyllbergen, 1.30h. Nysnö som frös i mitt klister... annars bra skidföre och bra stavfäste. ca 5-7cm nysnö och 0. Kände mig stark idag. HR 122/143. Kom bara 13km eftersom det inte var spårat så var det spårning som gällde. fick klampar under skidorna och provade allehanda sätt att få bort det, ex skrapa mot träd och spårsmarkeringar samt smälta snön genom att slicka på skidorna...