Rikardclaesson

25-manna träning

Kategori: Allmänt

25-manna träningen genomfördes som fyra slingor där den sista var gemensam. Jag trasslade lite i början och kom lite efter. Jag stressade då för mycket och var inte noga med kartläsningen och gjorde en rätt stor sväng på 4:an. Även till 6:an sprang jag lite krokigt. Efter första slingan var jag 45 sek efter. På andra och tredje slingan sprang jag bättre. Jag gick ut på sista några sekunder före Nisse, Affe och Micke Ö. Det är kul att vara jagad och jag lyckades göra en perfekt avslutning och de bakomjagande tappade min rygg efter 3:an. Löpningen kändes väldigt trög idag. Min ömmande framfot har gjort att jag kört snabbt på mina löppass och det är något som mina ben normalt inte pallar. Jag försöker springa lugn distans på lätta underlag mellan de hårda passen och det brukar passa mig bra. Nu har jag inte tränat så hårt innan och efter SM. Så då svarar kroppen kanske bättre på intensiv träning. tid: 38:30/ca 8km. Puls 162/170.
Efteråt så blev det lång löpning för att ta in kontroller, vilket inte var så bra för min fot. Det kommer krypande efter 35min. Total träningstid 1.22h.
Resultat:
1. RC
2. Affe
3. Nisse
4. Micke Ö

Cykel och OL

Kategori: Allmänt

Idag cyklade jag till Trollebo på grusvägarna. Jag deltog på träning som de tre stora Borlängeföretagen SSAB/Borlänge Energi/KP arrangerade. Banan var enkel 4,78km men tung stigning på första halvan av banan. Jag sprang i tröskelfart med Löparskor och tiden stannade på 29.32min. Sedan cyklade jag hem. Det är läcker skog på denna delen av kartan (Samma område som Tunas kortdistans gick på i maj-05). 1.36h.

Intervaller och OL

Kategori: Allmänt

Sprang 3st hårda Intervaller (3.01,1.38, 2.08) på stig med OL-skor, kändes bra i foten då. Nådde 177 i puls på 3:e intervallen.

Sedan körde jag en kort OL-bana typ kortdistans på ca 3km som tog 20min i nära tävlingsfart men kunde inte stå på riktigt på slutet pga mörker men ändå ett bra pass.

Uppvärmning 19min. Intervaller i 10min. Joggade sedan 3min till starten på banan, 2,87km/20.50min/14kontroller. Nedjogg 15min.

Total träningstid 1.08h.